Halil Hastalığı Yendi, Şimdi Umut Gökyüzünde
Halil Hastalığı Yendi, Şimdi Umut Gökyüzünde
Akhisar’da 13 Yaşındaki Halil’in Zaferi Balonlarla Kutlandı

Lösemi teşhisi konulan 13 yaşındaki Halil Gencer, gördüğü tedavinin ardından gerçekleştirilen ilik nakliyle hastalığını yenerek sağlığına kavuşma yolunda önemli bir adım attı.

Halil’in bu anlamlı mücadelesini ve hastalığı yenmesini kutlamak, aynı zamanda kan ve kök hücre bağışının önemine dikkat çekmek amacıyla Akhisar Belediyesi önünde bir araya gelindi.

Gerçekleştirilen buluşmada Halil’in sağlık mücadelesindeki başarısı sevinçle karşılanırken, umutların simgesi olarak renkli balonlar gökyüzüne bırakıldı.

Etkinlikte, lösemi ve benzeri hastalıklarla mücadele eden hastalar için kan ve kök hücre bağışının taşıdığı öneme dikkat çekildi. Özellikle 18-35 yaş arasındaki vatandaşlar kök hücre bağışçısı olmaya davet edildi.

Halil’in yaşadığı bu güzel gelişmenin başka hastalara da umut olması temenni edilirken, etkinlikte birlik ve dayanışmanın önemine vurgu yapıldı.

“Çünkü umut hep var.” ❤️????


admin