Akhisar Otobüsün de ki Kazada,7 Ölü 34 Yaralı,

Aksaray'da yolcu otobüsünün devrildiği kazada ilk belirlemelere göre yedi kişi öldü, çok sayıda kişi de yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı. Balıkesir Bandırma’dan Kapadokya’ya...

Akhisar Otobüsün de ki Kazada,7 Ölü 34 Yaralı,

Aksaray'da yolcu otobüsünün devrildiği kazada ilk belirlemelere göre yedi kişi öldü, çok sayıda kişi de yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Balıkesir Bandırma’dan Kapadokya’ya gezi için çıkan otobüs yoldan çıkarak şarampole devrildi. Kazada ilk belirlemelere göre; 7 kişi hayatını kaybetti, 1'si ağır 33 kişi yaralandı.

Otobüs kazası ile ilgili 3 savcı görevlendirilirken olay anına ilişkin güvenlik kamerası da ortaya çıktı. Kamera kaydında, otobüsün hızla ilerlerken kontrolden çıkarak devrildiği görüldü.

Sabah saatlerinde meydana gelen kazada otobüs, henüz bilinmeyen bir sebeple yoldan çıkarak şarampole devrildi. Kazanın ardından olay yerine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Yaralananlar, çevredeki hastanelere kaldırıldı. Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu yaptığı açıklamada, "6 vatandaşımızı kaybettik, 25 kişi de yaralandı. Yaralılar Aksaray Devlet Hastanesi'ne sevk edildi, kazayla ilgili soruşturma sürüyor" dedi.