Spilkent Toplu Konut Projesi’nde İnşaat Çalışmaları Sürüyor

Spilkent Toplu Konut Projesi’nde İnşaat Çalışmaları Sürüyor Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği Spilkent Toplu Konut Projesi’nde inşaat çalışmaları sürüyor....

Spilkent Toplu Konut Projesi’nde İnşaat Çalışmaları Sürüyor

Spilkent Toplu Konut Projesi’nde İnşaat Çalışmaları Sürüyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği Spilkent Toplu Konut Projesi’nde inşaat çalışmaları sürüyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Burak Deste, konutların hızla yükseldiği toplu konut projesinde inşaat çalışmalarını inceledi. Teknik ekiplerin de yer aldığı incelemede projede gelinen son durum değerlendirildi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından ihalesi yapılan Spilkent Toplu Konut Projesi’nde inşaat çalışmaları devam ediyor. Manisa’ya yeni bir yaşam alanı kazandıracak olan projede konutlar hızla yükselmeye başladı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Burak Deste, Spilkent Toplu Konut Projesi’nde incelemelerde bulundu. Genel Sekreter Deste’ye, Genel Sekreter Yardımcısı Pınar Mine Hacıalibeyoğlu, Başkan Danışmanı Umut Yenigün, Şube Müdürleri ile İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Kentsel Dönüşüm ve Projeler Şube Müdürlüğü ekipleri eşlik etti. Genel Sekreter Burak Deste, çalışmaların son durumu hakkında bilgiler aldı. İnceleme esnasında, projede gelinen son durum ile ilgili değerlendirmelerde bulunuldu.


Öte yandan Spilkent Toplu Konut Projesi’nde sözleşme imzalama sürecinin tamamlanmasına da kısa bir süre kaldı. Projede hak sahibi olan yurttaşlar için sözleşme imzalama süreci 21 Eylül Cumartesi günü tamamlanacak. Hak sahibi yurttaşların, Hakkı İplikçi Parkı'nda bulunan Büyükşehir Zabıta Noktasındaki (Sibyan Mektebi) ofisi ziyaret ederek, sözleşmelerini imzalayabilecekleri belirtildi.