Akhisar Kendin Yap Atölyesi Yaz Kursları Tamamlandı

Akhisar Kendin Yap Atölyesi Yaz Kursları Tamamlandı Akhisar Kendin Yap Atölyesi'nde 7 hafta süren yaz kursları başarıyla tamamlandı. Yoğun ilgi gören bu kurslarda, öğrencilerimiz eğlenirken öğrenmenin keyfini doyasıya...

Akhisar Kendin Yap Atölyesi Yaz Kursları Tamamlandı

Akhisar Kendin Yap Atölyesi Yaz Kursları Tamamlandı

Akhisar Kendin Yap Atölyesi'nde 7 hafta süren yaz kursları başarıyla tamamlandı. Yoğun ilgi gören bu kurslarda, öğrencilerimiz eğlenirken öğrenmenin keyfini doyasıya yaşadılar.

Kurs programı kapsamında, Bilgisayarsız Robotik Kodlama'dan Temel Seviye Robotik Kodlama'ya, Akıl ve Zeka Oyunları'ndan Grafik Tasarım ve 3 Boyutlu Modelleme'ye kadar pek çok alanda eğitim verildi. Öğrenciler, yaratıcı ve yenilikçi projeler üzerinde çalışarak bilgi ve becerilerini geliştirdiler.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman ERDEM,  Kendin Yap Atölyesi’nde yoğun geçen yaz döneminin, öğrencilerin hem akademik hem de kişisel gelişimlerine katkı sağladığını belirtirken, büyük emeği bulunan Akhisar Kendin Yap Atölyesi Koordinatörleri Ömer Faruk ÖLMEZ ve Aylin ÇAVUŞ YAVAŞ ile birlikte görev alan öğretmenler Sevgi ÖLMEZ, Cennet ALANLI, Hüseyin ATALAY ve Mehmet BAĞCILAR’a, yaz kurslarına katılan tüm öğrencilere teşekkür etti. Ayrıca Akhisar Kendin Yap Atölyesinde gelecek dönemlerde de benzer başarılarla dolu etkinlikler düzenlemeyi hedeflediklerini ifade etti.