Yıldızspor’da Hüseyin Bezci başkanlığa getirildi!

Yıldızspor’da Hüseyin Bezci başkanlığa getirildi Gelecek sezon Süper Amatör Küme’de mücadele edecek Yıldızspor 45 Futbol Kulübü’nde mevcut kulüp başkanı Erhan Yıldız’a ‘Onursal...

Yıldızspor’da Hüseyin Bezci başkanlığa getirildi!

Yıldızspor’da Hüseyin Bezci başkanlığa getirildi

Gelecek sezon Süper Amatör Küme’de mücadele edecek Yıldızspor 45 Futbol Kulübü’nde mevcut kulüp başkanı Erhan Yıldız’a ‘Onursal başkanlık" unvanı verildi. Başkan Yıldız’dan boşalan koltuğa ise iş insanı Hüseyin Bezci getirildi. İş insanı Erhan Yıldız, diğer kulübü Şiran Yıldızspor’un başkanlığına geçtiği için böyle bir karar alındığı bildirildi.

Bölgesel Amatör Lige veda ettikten sonra Süper Amatör Küme hazırlıklarını ara vermeden sürdüren Yıldızspor 45 Futbol Kulübü’nde başkanlık değişimi yaşandı. 2024-2025 sezonu öncesi Gümüşhane Bölgesel Amatör Lig ekibi Şiran Yıldızspor’da başkanlık görevi yapacak olan Erhan Yıldız, bundan sonra Yıldızspor’un ‘Onursal başkanı’ olacak.

BEZCİ: “YILDIZSPOR BU SEZON BİZE EMANET”

Yıldızspor 45 Futbol Kulübü’nde Erhan Yıldız’dan görevi devralan iş insanı ve yeni başkan Hüseyin Bezci, yaptığı açıklamada, “Bu aslında emaneten yapılan bir devir. Manisa’nın önde gelen kulübü Yıldızspor bu sezon bize emanettir. Burada çok büyük bir emek var. Bu emeği bildiğimiz için bizlerde elimizden gelenin fazlasını ortaya koyacağız. Erhan Yıldız benim için çok değerli bir isim. 2024-2025 sezonunda Şiran Yıldızspor’da memleketi adına kolları sıvayacak olması nedeniyle Manisa’da Yıldızspor 45 Futbol Kulübü’ndeki emanetini bizlere layık görmüş oldu. Bu bir ayrılık değildir. Başkanımız aynı anda iki farklı kulüpte başkanlık yapamadığı için böyle bir adım atıldı. O artık onursal başkanımızdır. Kardeş kulübümüz Şiran Yıldızspor’un başarısı için zamanını ayıracağı için böyle bir karar almak zorunda kaldık. Yine beraber olup, iki takımımızın başarısı için çalışacağız. Bizlerde bu emaneti Bölgesel Amatör Lige taşımak için mesai harcayacağız. A takımımız ve altyapımız ile yine adımızdan söz ettirmeye devam edeceğiz. Burada çok güzel bir ekip var. İnşallah sezon sonu arzuladığımız yerde oluruz. Onursal Başkanımız Erhan Yıldız’a bu görev için teşekkür eder, Şiran Yıldızspor’da kendisine başarılar dileriz.” şeklinde konuştu.  

ERHAN YILDIZ: “ÇOK BÜYÜK EMEKLER VERDİK”

Yıldızspor 45 Futbol Kulübü onursal başkanı ve Gümüşhane Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Şiran Yıldızspor Başkanı Erhan Yıldız ise, Manisa Yıldız Spor Kulübü’nün kendisinde çok ayrı bir yeri olduğunu belirterek, “Bu işe başlarken çok büyük emekler verdik. Benim futboldaki ilk göz ağrım. 1.Amatör Küme’den Bölgesel Amatör Lig’e kadar yükselme başarısı gösteren bir takımımız var. 2024-2025 sezonunda Yıldızspor 45 Futbol Kulübümüz, Süper Amatör Küme’de mücadele edecek. Yeni sezon öncesi bizler memleketimizin takımı olan Şiran Yıldızspor’un başarısı için yola çıkma kararı aldık. Çokta iddialı bir takım kurduk. Aynı anda iki takımda başkanlık yapamadığımız için buradaki görevimizi çok değerli iş insanı, aynı zamanda aile dostum olan Hüseyin Bezci kardeşime emanet etmiş bulunmaktayız. Artık Yıldızspor’u onursal başkanı olarak maddi ve manevi her zaman desteklemeye devam edeceğim. Biz hepimiz biriz ve birlikteyiz. Şiran Yıldızsporumuzun 3.Lig’e, Yıldızspor 45 Futbol Kulübümüzün de yeni sezonda Bölgesel Amatör Lige yükselmesi en büyük hayalimiz. İnşallah bunu hep birlikte başaracağız. Şimdiden değerli kardeşim Hüseyin Bezci’ye ve yeni yönetimine başarılar diliyorum” diye konuştu.