Selendi’de Kurtuluş Coşkusu

Selendi’de Kurtuluş Coşkusu Selendi’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 102’nci yıl dönümü kutlamaları kapsamında Sanatçı Ali Çakar sahne aldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından...

Selendi’de Kurtuluş Coşkusu

Selendi’de Kurtuluş Coşkusu

Selendi’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 102’nci yıl dönümü kutlamaları kapsamında Sanatçı Ali Çakar sahne aldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen konsere, Selendililer büyük ilgi gösterdi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı ile başlatılan ve kurtuluş günleri ile devam eden konser etkinlikleri, Selendi’de de coşkuyla gerçekleştirildi. Selendi’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 102’nci yıl dönümü kapsamında Sanatçı Ali Çakar sahne aldı. Konsere Selendi Kaymakamı Mustafa İlker Kara, Selendi Belediye Başkanı Murat Daban, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Burak Deste, Genel Sekreter Yardımcısı Ali Kılıç, ilçe protokolü ve vatandaşlar katıldı. Türk Halk Müziği’nin birbirinden güzel eserlerini Selendililer için seslendiren Sanatçı Ali Çakar, sahne performansıyla unutulmaz bir gece yaşattı. 


Manisa Büyükşehir Belediyesine Teşekkür
Konser sonunda Selendi Kaymakamı Mustafa İlker Kara, Selendi Belediye Başkanı Murat Daban ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Burak Deste, sanatçıya çiçek ve hediye takdim etti. Genel Sekreter Burak Deste, “Kurtuluş günü sevincimizi hep birlikte yaşamak için kıymetli Sanatçı Ali Çakar’ı Selendi’mizde ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak kurtuluş günlerimizi birlik ve beraberlik içinde kutlamak amacıyla tüm ilçelerimizde konserler düzenliyoruz. Bu akşam da değerli sanatçı Ali Çakar’ın güzel türküleriyle bu coşkumuzu taçlandırıyoruz” dedi. Kaymakam Kara ve Belediye Başkanı Daban da, etkinlik nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.