GURUR DUYUYORUZ

GURUR DUYUYORUZ Manisalı cimnastikçiler Furkan Saylan ve Duru Günen Bulgaristan'ın Plovdiv kentinde düzenlenen Aerobik Cimnastik Uluslararası Plovdiv Cup Yarışmasında 12-14 yaş çiftler kategorisinde altın madalya, tek...

GURUR DUYUYORUZ

GURUR DUYUYORUZ

Manisalı cimnastikçiler Furkan Saylan ve Duru Günen Bulgaristan'ın Plovdiv kentinde düzenlenen Aerobik Cimnastik Uluslararası Plovdiv Cup Yarışmasında 12-14 yaş çiftler kategorisinde altın madalya, tek erkek kategorisinde ise gümüş madalya kazandı. Milli Takım Antrenörü Mehmet Ali Ekin, Manisalı sporcularla gurur duyduklarını ifade etti.

Manisa’nın milli cimnastikçileri Furkan Saylan ve Duru Günen başarılarına bir yenisini daha ekledi. Bulgaristan'ın Plovdiv kentinde düzenlenen Aerobik Cimnastik Uluslararası Plovdiv Cup Yarışmasında 12/14 yaş çiftler katagorisinde 18.050 puan alarak altın madalyanın sahibi oldu ve İstiklal Marşını Bulgaristan'da okutturmanın gururunu yaşadı. Furkan Saylan ayrıca 12-14 yaş tek erkek kategorisinde gümüş madalya kazandı. Ülkemize ve Manisa’mıza gurur yaşatan sporcularımız İstiklal Marşımızı kürsüde gururla söylemenin mutluluğunu yaşadılar.

“ÇOK DAHA FAZLA MADALYA İLE DÖNEBİLİRDİK”

Milli takım kafilesi ile Bulgaristan’da bulunan Antrenör Mehmet Ali Ekin yaptığı açıklamada, Manisalı sporcularla gurur duyduklarını ifade etti. Ekin, “Kalabalık bir antrenör gurubu ve cimnastikçilerimizle Bulgaristan’a gittik. Ülkemiz bu branşta kendini ispatladığı için her zaman favoriler arasında. Plovdiv’den çok daha fazla madalya ile dönebilirdik. Bazı sporcularımız şanssızlıklar yaşadı. Ancak Furkan ve Duru bizlere altın madalya ve gümüş madalya ile Manisa’ya dönmemizi sağladılar. Kürsüye çıkarak İstiklal Marşımızı okuyup, bayrağımızı göndere çektirmeleri bizi çok mutlu etti. Bulgaristan’da mücadele eden tüm sporcularımızı kutluyorum. Antrenör arkadaşlarımızın emekleri içinde teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte de bizler çalışmaya devam edeceğiz. Bünyemizde çok iyi bir jenerasyon var. Çok daha fazla madalyalarla ülkemize döneceğimiz günleri de yaşayacağız. Manisa’mız bu çocuklarımızla gurur duysunlar” şeklinde konuştu.