Gördes’in Kurtuluşu Zakkum Konseri İle Kutlandı

Gördes’in Kurtuluşu Zakkum Konseri İle Kutlandı Gördes, düşman işgalinden kurtuluşunun 102’nci yılını Zakkum konseri ile kutladı. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği konserde, sevilen...

Gördes’in Kurtuluşu Zakkum Konseri İle Kutlandı

Gördes’in Kurtuluşu Zakkum Konseri İle Kutlandı

Gördes, düşman işgalinden kurtuluşunun 102’nci yılını Zakkum konseri ile kutladı. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği konserde, sevilen şarkılarını Gördesliler için seslendiren Zakkum’a yurttaşlar büyük ilgi gösterdi. 

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Kurtuluş Haftası kapsamında düzenlediği kurtuluş konserleri devam ediyor. Gördes’in düşman işgalinden kurtuluşunun 102’nci yılında alternatif rock müzik grubu Zakkum Gördeslilerle buluştu. Gördes Bülent Ecevit Kültür, Sanat ve Etkinlik Alanı’nda gerçekleştirilen konseri Gördes Kaymakamı Sercan Sakarya, Gördes Belediye Başkanı İbrahim Büke, Sındırgı Belediye Başkanı Serkan Sak, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ulaş Aydın, meclis üyeleri ile yurttaşlar takip etti. Gördeslilerin büyük ilgi gösterdiği Zakkum, sevilen şarkılarını ilçe halkı ile birlikte seslendirdi. Konserde Gördes Belediye Başkanı İbrahim Büke ile Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ulaş Aydın, Zakkum grubuna çiçek ve hediye takdim etti. 


Başkan Ferdi Zeyrek’e teşekkür etti
Gördes Belediye Başkanı İbrahim Büke, Gördes’in çok güzel bir gece yaşadığını belirtti. Başkan İbrahim Büke, “Bu konseri Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Ferdi Zeyrek’in destek ve katkılarıyla yapıyoruz. Kendilerine teşekkür ederiz” dedi. 


Aydın; “Gördes’imizin kurtuluşunu coşku ve gururla kutluyoruz”
Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ulaş Aydın ise, “Gördesli Makbule’nin, Kuva-yı Milliye Teşkilatını kuran Hacı Ethem Büke’nin ve nice isimsiz kahramanın destan yazdığı, Milli Mücadelemizin sembolü olan Gördes’imizin kurtuluşunu coşku ve gururla kutluyoruz. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Şehit Makbule Hanımı, Hacı Ethem Büke’yi ve tüm şehitlerimizi saygıyla anıyoruz. Onlar sayesinde bugün özgür bir ülkede yaşıyoruz. Ruhları şad olsun” ifadelerini kullandı.